Autenrieder

"Autenrieder øl - Forpligtet til godhed siden 1650". Autenrieder Schlossbrauerei bruger dette imponerende slogan til at reklamere for sine fremragende øl. Men der har nok været brygget øl i det schwabiske bryggeri meget længere.

Tradition med fremtidsudsigter

I dag står flere generationer af Feuchtmayrs i spidsen for Autenried Castle Brewery. Før familien Feuchtmayr kom i besiddelse af bryggeriet, var det i adelige hænder. Heinrich Lapière grundlagde virksomheden i 1650, og der gik mere end 300 år, indtil Leonhard Feuchtmayr overtog ledelsen. Siden da er sceptret gået fra generation til generation, og familien Feuchtmayr står med sit gode navn for enestående kvalitet og ansvar for mennesker og natur. Feuchtmayrs kombinerer traditionelle opskrifter med den nyeste bryggeteknologi og håndplukkede råvarer. Resultatet er et bredt udvalg af velsmagende øl, der ikke kun imponerer bryggeriets faste kunder, men også dommerne i utallige konkurrencer. Det er vigtigt for familien at føre deres rige tradition ind i fremtiden og bevare øllets kulturarv. I bryggeriets egen kro med tilhørende hotel kan du lade dig rive med af hele familiens engagement og entusiasme. Og alle, der interesserer sig for brygningshåndværket, kan få en smagsprøve på brygningen i Autenrieder Brewery Experience World, smage lækkert øl og lære noget om øllets begivenhedsrige historie.

Øl af fremragende kvalitet

Hvad der dog er endnu vigtigere end den levende ølkultur på Autenried Castle Brewery er naturligvis øllet. Bryggeriet opfylder alle de grundlæggende kriterier for fremragende bryg: Bryggevandet kommer fra bryggeriets egen dybe brønd. Schlossgartenquelle har blødt, mineralrigt vand, der danner den perfekte base for velsmagende øl. Og de øvrige bryggeingredienser er også af udsøgt kvalitet: Humlen bruges for eksempel kun i deres naturlige form og kommer fra regionale humlebønder, som dyrker det grønne guld med den største omhu og en sund portion passion. Umbelhumle siges at have en særlig høj tæthed af aromaer, hvilket bidrager til øllets smag. De fine råvarer forarbejdes i henhold til selvpålagte kvalitetsstandarder; en særlig bekymring i denne proces er symbiosen mellem mennesker og natur. Autenried Slotsbryggeriet arbejder efter principperne for den cirkulære økonomi: mennesker er i fokus og er i harmoni med naturen. Det, der tages fra den naturlige organisme, føres tilbage til den et andet sted. Fx fungerer resterne fra brygningsprocessen som gødning til bryggeriets egen bygdyrkning. Ølkenderen nyder godt af bryggeriets arbejdsprincip, fordi hele processen er gennemsigtig, og bryggeriet står for hvert trin fra dyrkning af råvarerne til det færdige produkt. Deres gode arbejde har ikke kun bragt Feuchtmayr-familiens EF-certificering, men også adskillige priser i miljøsektoren.

Fremragende øl med en ren tavle!


Der er ikke fundet nogen resultater...

(2)
€ 39,90
MEHRWEG 1 St. PAKET - € 39,90 / St.
Bierothek® Markedsplads
24.04.2024
(1)
€ 1,00
€ 2,90
MEHRWEG 0,50 L Flasche - € 2,00 / LTR
16.05.2024
(1)
€ 1,25
€ 2,50
MEHRWEG 0,33 L Flasche - € 3,79 / LTR
(0)
€ 19,90
MEHRWEG 1 St. PAKET - € 19,90 / St.
For populær
Bierothek® Markedsplads
(1)
€ 24,90
MEHRWEG 1 St. PAKET - € 24,90 / St.
For populær
Bierothek® Markedsplads
(0)
€ 2,90
- 1 St. - € 2,90 / St.
For populær
6 Resultater
185__maf__Autenrieder+logo

Schlossbrauerei Autenried GmbH
Bräuhausstr. 2
89335 Ichenhausen-Autenried

Deutschland DE

info@autenrieder.de

http://www.autenrieder.de

Oplev flere bryggerier