bæredygtighed

Bæredygtighed er nok det vigtigste og mest betydningsfulde aspekt af nutiden og fremtiden. Vi har også sat emnet bæredygtighed øverst på vores dagsorden, fordi vi ønsker at lade vores jord være grøn for vores børn og børnebørn. Miljøbevidsthed er af central betydning hos Bierothek® og bekymrer os hver dag.Kølet centrallager

Til vores afkølede centrallager nær Bamberg bruger vi kun elektricitet, der er produceret af 100 % vedvarende vandkraft . Vores centrallager, hvorfra vi forsyner alle vores stationære Bierothek® filialer og afsender alle online butikker og B2B ordrer, er optimalt isoleret , så der skal bruges så lidt strøm som muligt, og vi skåner derfor miljøet.

Men vi stopper ikke der: Vi udligner de resulterende drivhusgasemissioner gennem klimabeskyttelsesprojekter ved at plante træer for miljøet .

Forsendelse

Men vi tager også det maksimale ansvar over for vores miljø, når det kommer til forsendelse:

Vores forsendelseskasser leveres af vores leverandører med et minimum af plastik . Fragtkasserne til vores pakker til slutkunder og storkunder er forseglet med minimale mængder klæbende tape. Vi sparer plastik , hvor det er muligt, for at efterlade et grønt fodaftryk på vores jord.

Vi sender hver af vores nationale pakker gennem DHL med GOGREEN , hvorigennem de resulterende drivhusgasemissioner opvejes af DHL med klimabeskyttelsesprojekter .

Plastfri

For at kunne sende vores øl i ubrydelige pakker, bruger vi ingen plastik , kun 100% genanvendelige paprum. Fragtrummene i pakkerne er også optimalt fyldt, så der er brug for så få papkasser som muligt, og det økologiske fodaftryk er så bæredygtigt som muligt. Vi bruger kun en lille mængde selvklæbende tape til at forsegle pakken.

Co2 neutral

Takket være alle de tiltag, vi tager for vores planet hos Bierothek®, kan vi stolt hævde, at vi er CO2-neutrale . Vi stopper dog ikke her og nu med spørgsmålet om miljøbeskyttelse, men vil fortsætte med at optimere vores processer og procedurer, så der kan spares endnu mere affald og drivhusgasser.

ØKOLOGISK

Vi opfylder kravene til overholdelse af kravene i EC-ÖKO-VO. Vi er certificeret økologisk forhandler (BIO kontrolnummer: DE-BY-006-49501-H) hos det økologiske kontrolorgan Bio DE-Öko006.

Klimabeskyttelse - øl planter træer®

Er du interesseret i vores klimabeskyttelsesprogram Beer Plants Trees®? Så plant et træ hos os nu, lad verden blive lidt grønnere og find ud af mere HER eller klik på banneret!;