aftryk

aftryk


Bierothek® er et produkt fra Bierothek GmbH. Bierothek® er et registreret ordmærke tilhørende Bierothek Group GmbH. I Østrig bruges varemærket under licens af hr. Axel Kiesbye.

Efter § 5 TMG

Bierothek Marketplace GmbH
Christian Klemenz
Ved spinderiet 3
96047 Bamberg

lovlig kontrakt

Selskab med begrænset ansvar (GmbH)

Repræsenteret af

Christian Klemenz, Maximilian Böhm

Kontakt

Telefon +49-951-3017-8389
E-mail: info@bierothek.de

Tinglysningsretten

Registrering i handelsregisteret.
Tinglysningsret: Bamberg District Court
Registreringsnummer: HRB 10463

merværdiafgift

Omsætningsafgiftsidentifikationsnummer i overensstemmelse med § 27 a i salgsafgiftsloven: DE346847446

Ansvarlig person i henhold til § 18, stk. 2, MStV:

Christian Klemenz, An der Spinnerei 3, 96047 Bamberg

Design/Hosting

ticktoo Systems GmbH
Kronacher Str. 41
96052 Bamberg
Jorden
https://ticktoo.com

Konfliktløsning

Europa-Kommissionen tilbyder en platform for online tvistbilæggelse (OS): https://ec.europa.eu/odr . Du kan finde vores e-mailadresse i den juridiske meddelelse ovenfor. Vi er hverken forpligtede eller villige til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure for en forbrugervoldgiftsnævn.

Ansvarsfraskrivelse

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på disse sider i overensstemmelse med almindelige love i henhold til § 7, stk. 1, TMG. I henhold til afsnit 8 til 10 TMG er vi som tjenesteudbyder dog ikke forpligtet til at overvåge transmitterede eller lagrede tredjepartsoplysninger eller til at undersøge omstændigheder, der indikerer ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger i overensstemmelse med almindelig lovgivning forbliver upåvirket. Ansvar i denne forbindelse er dog først muligt fra tidspunktet for kendskab til en konkret lovovertrædelse. Hvis vi bliver opmærksomme på tilsvarende juridiske overtrædelser, vil vi straks fjerne dette indhold.

Ansvar for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne tredjepartswebsteder, hvis indhold vi ikke har indflydelse på. Vi kan derfor ikke påtage os noget ansvar for dette eksterne indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev tjekket for mulige lovovertrædelser på tidspunktet for linkningen. Ulovligt indhold var ikke synligt på tidspunktet for linkningen. Men permanent kontrol med indholdet af de linkede sider er urimelig uden konkrete beviser for en lovovertrædelse. Hvis vi bliver opmærksomme på lovovertrædelser, vil vi straks fjerne sådanne links.

ophavsret

Indholdet og værkerne på disse sider, der er oprettet af webstedets operatører, er underlagt tysk lov om ophavsret. Reproduktion, bearbejdning, distribution og enhver form for udnyttelse uden for loven om ophavsret kræver skriftligt samtykke fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af denne side er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug. Hvis indholdet på denne side ikke er oprettet af operatøren, respekteres tredjeparts ophavsrettigheder. Især er tredjeparters indhold markeret som sådan. Skulle du alligevel blive opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, beder vi dig underrette os herom. Hvis vi bliver opmærksomme på lovovertrædelser, vil vi straks fjerne sådant indhold.

;