Das Bierseminar

Ølseminaret - Hvorfor skal du deltage i et ølseminar fra Bierothek®?

Kunne du tænke dig at imponere med professionel ølekspertise til dine næste stamgæsters bordmøde?
Er du stadig nybegynder, når det kommer til håndværksøl, men vil du gerne tilegne dig mere viden om det, men Wikipedia-artikler er for upersonlige til dig?
Vil du gøre en helt speciel person glad med en ekstraordinær gave og bare sige tak?
Vil du tilbringe en dejlig aften med din virksomhed og medarbejdere som jule- eller jubilæumsfest?
Vi forvandler dig til en rigtig ølsommelier!

Til alle disse sager har vi lige noget for dig! – Bierothek®-seminarerne


Bierothek® Brave Monday

Arbejds- eller universitetsugen starter igen, og din motivation er begrænset? Så kom til en af vores stationære Bierothek® filialer hver mandag og bevis dit mod!
Under Brave Monday kan du blot komme til din Bierothek®-afdeling og prøve en øl. Du kan spørge en af vores medarbejdere, at du kunne tænke dig at deltage i Brave Monday. De vil så få dig en øl, som du kan smage. Du ved ikke på forhånd, hvilken øl du skal prøve. Vær en rigtig ølsommelier og bestem farve, duft, smag og ølstil og imponer vores medarbejdere og dine venner med din viden.
Det bedste er, at du kan prøve din øl helt gratis. Ingen omkostninger, ingen forpligtelser.
Kun hos deltagende afdelinger!
Gå ind, prøv, nyd!

Bierothek® ølseminar

Ølseminaret finder normalt sted hver fredag fra kl. Antallet af deltagere er begrænset. På grund af stor efterspørgsel beder vi dig booke ølseminaret enten i vores Bierothek® online shop eller direkte i din Bierothek® afdeling.
Vores ølseminar vil give dig spændende information om øllets historie. Du får også et overblik over bryggeprocessen og hvilke råvarer der bruges i de forskellige bryggestile. Men ud over al teorien bør praksis ikke negligeres på et ølseminar. Højdepunktet er smagningen af syv specialøl, som gør det nemmere for dig at forstå og identificere forskellige øl takket være tidligere træning i nydelsesorienterede smagssensorer.
Efter ølseminaret får du et Bierothek® ølsommelier smageglas, et Bierothek® øldiplomcertifikat, diverse smagsølmåtter og andet ølrelateret seminarmateriale med hjem helt gratis. Du kan selvfølgelig også købe de seminarøl, du smagte, direkte fra vores filialer.
Du er også velkommen til at booke et Bierothek® ølseminar hos os som individuel og privat gruppe – bare kontakt os.
Du kan finde de næste datoer for ølseminarer i din by på www.bierothek.de/veranstaltungen

Bierothek® ølsmagning
Med Bierothek® ølsmagning tilbyder vi dig en særlig temasmagning, hvor du kan finde ud af noget detaljeret om det tilbudte emne. De emner, vi tilbyder, omfatter belgiske øl, håndværksøl, ost og øl, whiskyøl, bockøl og meget mere. på. Som med det klassiske ølseminar lærer vi dig teori men også praksis, hvor du også kan smage mange forskellige øl.
Du er også velkommen til at booke en Bierothek® ølsmagning hos os som individuel og privat gruppe – bare kontakt os.

Bierothek® brygningsseminar

På et bryggeriseminar kan du se frem til en helt speciel oplevelse. Din dag vil foregå på et lokalt bryggeri. Her vil du modtage specialistinformation om bryggeriet, bryggeprocessen og andre nyttige teoretiske aspekter. I den praktiske del kan du nyde seks øl. Du brygger derefter din egen øl, selvfølgelig med seminarlederen som støtter dig. Efter blot seks uger kan du hente din specialbryggede øl på bryggeriet. Hvad er bedre end at brygge din egen øl?
Da Bierothek® brygningsseminaret varer cirka ni timer, er måltider selvfølgelig inkluderet i prisen.
Bierothek® bryggeseminaret finder kun sted en gang om måneden, hvorfor vi anbefaler, at du tilmelder dig på forhånd.
Du er også velkommen til at booke et Bierothek® brygningsseminar hos os som individuel og privat gruppe – bare kontakt os.

Bierothek® firmaarrangementer/private events

I dette område tilbyder vi dig en ølsmagning, som er skabt helt efter dine personlige kundebehov. Hvor mange øl du vil prøve er helt op til dig. Uanset om det kun er én øl, 30 forskellige typer øl med forskellige ølstile eller et temaøludvalg – du bestemmer selv, hvilke øl du vil smage. Vi hjælper dig gerne med dit valg.
Dine begivenheder eller festligheder kan enten afholdes på en af dine lokationer eller i en af vores Bierothek® filialer.

Hvis du ikke er interesseret i en smagning ledet af en Bierothek® ølsommelier og blot ønsker at købe den øl efter eget valg hos os, så er det selvfølgelig ikke noget problem. Med over 500 forskellige øl i vores sortiment finder vi de rigtige ølspecialiteter til alle.

Generelt

Arrangementerne nedenfor udbydes i alle Bierothek® afdelinger.
Du kan finde en oversigt over ølseminarer eller andre Bierothek®-arrangementer her.
Bemærk venligst, at minimumsalderen for deltagelse i et Bierothek®-arrangement er 16 år.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, bedes du kontakte en af vores butikschefer på 0951/3017-8389 eller via e-mail på shop@bierothek.de.

;